Elke maand gratis nieuwsbrief:

Muziek in de tuin

Muziek in de tuin is een festival in Dalfsen waar Ksenia op 4 september 3 x 45 minuten optreedt. Toegang gratis, reserveren verplicht.

Op 4 September 2022 wordt in Dalfsen het festival ‘muziek in de tuin’ georganiseerd. Ik speel en zing daar liederen uit de Joodse diaspora. Je vindt me in de tuin van Annemarie en Frans: Oosterkampen 12, 7722 VT DALFSEN.

Toegang is gratis, maar vooraf reserveren is handig met oog op beschikbare zitplaatsen. Ik speel drie keer en aanmelden kan via onderstaande links.

Voor aanmelding moet u inloggen met een e-mailadres en dat wijst zich vanzelf. De informatie wordt uitsluitend gebruikt om u op de hoogte te houden van het optreden: wijzigingen, weersinformatie, etc.

Ik was een uur live te gast in NTR KUNSTSTOF op NPO Radio 1. Frénk van der Linden sprak met me over mijn identiteit en afkomst, en de invloed daarvan op mijn theaterwerk. Luister het gesprek terug in de podcast die NPO ervan maakte.

Ksenia speelt en zingt liederen uit de joodse diaspora in Dalfsen tijdens muziek in de tuin.

Liever iets anders? Het komend jaar ben ik in theaters in heel Nederland te zien met mijn theatershow ‘Oscar en Oma Rozerood’. Die speel ik bijvoorbeeld op 2 oktober in Theater De Stoomfabriek in Dalfsen. Meer weten over theatershow Oscar en Ome Rozerood?

Deel dit: