Elke maand gratis nieuwsbrief:

Op 5 Mei vier ik vrijheid

In Nederland voelde ik me voor het eerst in mijn leven echt vrij. Dat was een onbeschrijfelijk gevoel. Een gevoel dat veel mensen gelukkig niet kennen, want ze zijn nooit onvrij geweest. Op 5 Mei vier ik Vrijheid.

Het thema vrijheid is belangrijk in alle voorstellingen die ik maakte. Het staat zelfs centraal in mijn nieuwste voorstelling. Ik neem je mee op een muzikale reis door mijn leven, van de USSR tot Nederland. In Arum dem Fayer speel en zing ik liederen die we vroeger op straat niet mochten zingen, maar die mijn ziel gebruikte als onderduikadres. 

Op 5 mei speel ik Arum dem Fayer om 15:00 uur in Theater de Garage in Venlo. De voorstelling duurt ca 90 minuten en aansluitend genieten we van een Vrijheidsmaaltijd die wordt aangeboden door Comité 4 & 5 mei. 

Voorstelling en maaltijd zijn gratis toegankelijk, aanmelding is noodzakelijk via de site van Theater de Garage.

Deel dit: