Elke maand gratis nieuwsbrief:

kruiZtocht van de kinderen.

KruiZtocht van de kinderen is de titel. Met een logo van Theater de Garage in Venlo waar op 20 maart de tournee van Zij zagen Oorlog in première gaat. De baten van de toneelvoorstelling Zij zagen oorlog gaan in zijn geheel naar Oekraïne.
Uit de nieuwsbrief van Ksenia: de opening van de tournee in Venlo.

Met vileine titels als ‘KruiZtocht van de kinderen’ probeert een Russische krant zich te houden aan de media-regels van het Kremlin. En tegelijk informeert ze de bevolking over achtergronden bij het nieuws. De krant doet haar best om in Rusland beschikbaar te blijven, zodat er ‘iets’ van onafhankelijke media overeind blijft.

Dat nieuws en meer in een bomvolle nieuwsbrief. Met ook het laatste nieuws rond de start van de tournee van theatervoorstelling Zij zagen Oorlog bij Theater de Garage.

Wilt je de nieuwsbrief de volgende keer automatisch ontvangen? Abonneer je hier op mijn nieuwsbrief. Ik ben geboren in een land waar privacy niet vanzelfsprekend was. Dus ik leg geen relatie tussen je gedrag op deze site, elders op internet en registratie voor mijn nieuwsbrief. Ik volg je nergens en stel ook geen informatie beschikbaar aan derden. Het volledige privacy-statement van ksenia.nl vind je hier.

Deel dit: