Elke maand gratis nieuwsbrief:

Zij zagen Oorlog …

En zo wonen mijn beide ouders in een land dat in oorlog is. Ongelofelijk.

Als ik dit tik zie ik berichten over jonge vrouwen die in Zuid-Israël worden verkracht, daarna vermoord om vervolgens naakt over straat te worden gesleept. Wat denkt Hamas met deze acties te bewijzen?

De Palestijnse autoriteit vindt het een gevalletje dat Palestijnen het recht hebben zichzelf te verdedigen. Dat is een organisatie die maandelijks financieel door de Europese unie overeind gehouden wordt. U en ik betalen deze mafklappers dus.

De serieuze Duitse pers vond het wel een goed moment om een stukje ouderwets antisemitisme uit de kast te trekken. Jonge vrouwen worden verkracht op straat, maar het nieuws is dat Netanyahu hier misbruik van gaat maken. Wat slik je in hemelsnaam om zo’n artikel uit je pen te krijgen?

En de Nederlandse media? Niet veel beter.

Al mag dat niet gezegd worden van iedereen.

Dat maffe roze weblog lijkt welhaast de enige Nederlandstalige bron die het nieuws onversneden en niet geframed weergeeft. Ze hebben nare beelden van terroristen die van deur tot deur gaan om mensen te executeren. Van schreeuwende vrouwen die worden ontvoerd. Het zijn geen fraaie beelden. Maar ze tonen het ware gezicht van Hamas en iedereen die daarachter staat.

Deel dit: