Elke maand gratis nieuwsbrief:

Wat heb ik jullie gemist!

Wat heb ik jullie gemist: de start van de reprise tournee van Ksenia is aanstaande. Ksenia presenteert op de foto de speellijst van theatervoorstelling zij zagen oorlog.

Oh mensen, wat heb ik jullie gemist! Nog even en ik mag weer het toneel op voor een zaal met mensen. Echte mensen. Oh, wat heb ik die energie in de zalen gemist!!!

Bijna een jaar speelde ik live voor een internet-stream. En ook dat went. Ik maakte me de techniek van spelen voor camera’s eigen en genoot van de interactie achteraf. Maar toch miste ik iedere voorstelling in de zaal de energie van het publiek. De gniffels, de oh’s en ah’s.

Zij zagen Oorlog verhaalt over woede, loyaliteit, liefde en vergiffenis. De voorstelling gaat over mensen, zoals u en ik.

Voor mij is mijn optreden zondag in het warme Theater De Garage in Venlo meer dan de start van mijn reprise tournee van 15 voorstellingen tot 9 mei. Het is de hernieuwde onderdompeling in de energie van de zaal.

De voorstelling komt uit alle aspecten van mijn zijn, uit alle vezels van mijn lijf. Voor u, voor mijn beide oma’s en voor de slachtoffers in Oekraïne.

Tot zondag. Kunt u zondag niet? Kom dan een andere keer! De volledige speellijst van Zij zagen Oorlog vindt u hier.

Alle opbrengsten van deze reprise tournee komen tegen goede aan gevluchte Oekraïense kinderen en vrije onafhankelijke Russische media. Alleen zo kunnen we herhaling voorkomen.

Toneelvoorstelling Zij zagen Oorlog is opgedragen aan mijn oma’s. Mijn Joodse oma uit Charkiv kon tot haar dood het Duits niet horen. Mijn Russische oma, die 900 vreselijke dagen in Leningrad overleefde, heeft het grootste mededogen met de Duitsers. Zij zagen Oorlog, een toneelvoorstelling over keuzes en vergiffenis.

Deel dit: