Elke maand gratis nieuwsbrief:

Vakantie … of toch niet?

Het theaterseizoen 2021-2022 zit er op! Wat een jaar! Het begon met een halve lockdown, waardoor ik veel tijd voor internet-streams doorbracht. Maar vanaf januari 2022 mocht ik weer naar jullie toe en ik vond het geweldig. En jullie ook, want de recensies waren grandioos. Formeel heb ik vakantie … of toch niet?

Bezoekers over actrice Ksenia

Zij zagen Oorlog

We speelde een hele theatertournee voor Oekraïense weeskinderen. De start van de tour viel samen met de Russische inval in mijn geboorteland Oekraïne en was daarom erg aangrijpend voor mij, maar ook voor jullie. In totaal haalden we meer dan 10.000 euro op, een grandioos resultaat!

Oscar en Oma Rozerood

Oscar en Oma Rozerood in minder dan 1 minuut.

in juni begon mijn nieuwe tweejarige theatertournee Oscar en Oma Rozerood. Ik speelde de voorstelling, inclusief try outs dit jaar 8 keer. Wederom zijn de reacties van het publiek geweldig en recensenten van HIS en de Theaterkrant zijn positief over theaterstuk Oscar en Oma Rozerood.

Ksenia in de Media

Het was een enerverend jaar voor me, omdat ik ook veel media-optredens had. Regionale en landelijke media bezochten voorstellingen en ik was diverse keren in talkshows op radio en TV. Als je iets terug wilt kijken, dan is dit een bloemlezing:

Radio 1 NTR Kunststof: een interview van een uur.

De Stentor: paginagroot interview op de culturele bijlage in Oost-Nederland.

RTV Oost: Talkshow VANDAAG over Oekraïne

Een uur bij Radio 5: Liederen en interview.

RTV Drenthe kwam kijken en maakte dit verslag over theaterstuk Zij zagen Oorlog.

En nu? 

Helemaal met de benen omhoog ga ik deze zomer overigens niet. Ik ben bezig met mijn voorstelling die vanaf najaar 2024 in theaters te zien is. En zal de komende tijd ook hier veel van me laten horen en zien.

Begin september speel ik Zij zagen Oorlog op een aantal festivals. Ook zing ik liederen uit de Joodse diaspora op festivals en evenementen, ook in Israël. Vanaf 22 september ben ik terug in het theater met Oscar en Oma Rozerood.

Deel dit: