Elke maand gratis nieuwsbrief:

Leeuwarden: Arum dem Fayerzo 24 mrt
15:00

90 min zonder pauze

Theater De Bres

Schoolstraat 4
8911BH Leeuwarden


Voorlopige reservering

Vroeger had ik al een hekel aan hokjesdenken. Vanwege een labeltje mocht ik niet naar bepaalde scholen en was medische zorg zelfs niet overal een automatisme. Op mijn 17e ontvluchtte ik dat land en via omzwervingen kwam ik terecht in Nederland.

Daar voelde ik me voor het eerst echt helemaal vrij. En dat gaf me de ruimte om te zijn wie ik wilde zijn en zo die onderdrukte kant van mijn achtergrond te hervinden.

Ik hou van Nederland en ben trots op mijn Nederlandse nationaliteit. Ik eet pindakaas met een lepel uit de pot en drink koffie met gekookte melk. Erwtensoep en boerenkool zijn mijn favoriete gerechten, net als een rijsttafel. Ik lust zelfs drop. Maar een Nederlander word ik natuurlijk nooit.

Toch kwam ik hier thuis.

Mijn meest persoonlijke voorstelling ooit

Arum dem Fayer is een a-politieke en non-religieuze muzikale reis door mijn verleden. Ik vertel over mijn ambities, dromen en angsten. Arum dem Fayer is een meertalige muzikale vertelling over optimisme en veerkracht. Over de muziek als schuilplaats voor mijn ziel. Het is de meest persoonlijke voorstelling die ik ooit maakte.

Details

  • Idee & uitvoering: Ksenia Marasanova
  • Muzikale arrangementen & muziek: Irena Scalerica
  • Stem- & zangcoaching: Lucette van den Berg
  • Tekst: Roy van Veen
  • Techniek: Sofia van Veen
  • Productie / AV: Stage Royalty

Genre: muziektheater.

Duur: 90 minuten, geen pauze.

Geschikt voor alle leeftijden.

Deel dit:

Deel dit: